+ 00 385 (0) 99-222-8888     

 + 00 385 (0) 99-222-7777 

 + 00 385 (0) 99-870-0000              

 MAX METAL KORPE I SERVIS D.O.O          

 

Zubi za korpeOsim naše osnovne djelatnosti,proizvodnje korpi,uveli smo prodaju zubi za razne tipove i težine bagera. Zubi su kvalitetni i mi ih svakodnevno ugrađujemo u svoje proizvode, te ih ugrađujemo kupcima u slučaju reparacija gdje se postavljaju zubi, korijeni, navlake po potrebi kupca. Zubi na korpama često predstavljaju našim kupcima problem, ovisno o tipu bagera ili korpe, te Vam nudimo više informacija o tome, s obzirom na dugogodišnje iskustvo u radu sa korpama i zubima. 


Vrlo je bitno imati kvalitetne zube na korpi radi lakšeg prodiranja u materijal. Kvalitetni zubi znače : čuvanje same korpe, čuvanje hidrauličnih cilindara na kranu, sam kran, te se znatno smanjuje potrošnja goriva stroja.


U našem asortimanu možete naći : CAT zube, JCB zube, Lehnhoff zube, Hyundai zube, Terex zube te ostale standardne zube koje se koriste na mini bagerima.

 

Standardni zubi za korpe za bagere 

Također u svojoj proizvodnji velikih korpi ugrađujemo zube za teške uvjete rada, zube Španjolskog MTG proizvođača koji je među 3 svijetske firme proizvodnje zubi, te imamo u ponudi ESCO zube, čiji su zubi poznati u Europi po svojoj kvaliteti i patentu osiguravanja navlake zuba, gotovo je nemoguće da se navlaka zuba odvoji od korijena zuba tokom rada.

ESCO

MTG